Over Dieren - De cavia

Artikelnummer: 9789058210098
Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 7,95 € 5,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Uitvoering Paperback
Auteur(s) onbekend illustrator D. Hamer
ISBN nummer 9789058210098
Taal Nederlands
Uitgeverij Welzo Media Prod. Bv
Aantal pagina's 64
Serie Over Dieren
Gewicht 218,0 gram
Afmeting artikel 5x211x151 mm
Verschijningsdatum februari 1999

voeding, verzorging, aanschaf, huisvesting, voortplanting, gezondheid en nog veel meer

De cavia is een zeer populair huisdier, dat relatief gemakkelijk te houden is. Het is wel aan te raden een boek in huis te hebben waarin nuttige informatie is opgenomen over huisvesting, voeding en gezondheid. Dit boek biedt deze informatie, uitgebreid en overzichtelijk. De oorsprong van de cavia en ook de naamsverwarring met de marmot wordt uitgelegd. Verder wordt aandacht besteed aan ziektes die bij de cavia kunnen voorkomen en is een handig schema opgenomen waarin de voedingsstoffen (vitaminen en mineralen) staan vermeld die gegeven moeten worden bij bepaalde verschijnselen en in welk soort voedsel geschikt voor de cavia deze stoffen voorkomen. In dit boek wordt ook aandacht besteed aan de verschillende vari?teiten die er zijn, er zijn zelfs 9 erkende caviarassen. Een apart hoofdstuk gaat in op kleine huisdieren- tentoonstellingen. De dieren worden gekeurd en beoordeeld op type en bouw, gewicht en pelsconditie, kleur en lichaamsconditie. Voor fokkers zijn dit belangrijke dagen. Informatief, rijk ge?llustreerd met duidelijke foto's. Veel tips en adviezen in een compact boek.

Recensie(s)

Informatie in kort bestek over alle aspecten die van belang zijn voor hen die een cavia als huisdier willen houden. Aan de orde komen o.a. voeding, verzorging, aanschaf, huisvesting, voortplanting, gezondheid en ziekte. Ook wordt aandacht besteed aan de verschillende rassen. Achterin zijn een lijstje met nuttige adressen, een literatuuropgave en een signalement van dit huisdier opgenomen. Het geheel is geillustreerd met kleurenfoto's. Geactualiseerde en met nieuwe foto's uitgebreide druk.

  • Post.nl
  • Webwinkelwijzer
© 2009 - 2022 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel