Happy Moments Stickerprinter en Lintenprinter en toebehoren

Happy Moments Stickerprinter voor stickers maar ook voor satijnlint. 

De Krekel Stickerprinter die stickers bedrukt d.m.v. thermische inkt. Deze machine is zo ingesteld dat hij de ruimtes tussen de stickers ziet. Hierdoor start hij altijd aan het begin van de sticker. Ronde of vierkante stickers is geen probleem voor deze printer.

Inkten voor de Happy Moments Stickerprinter:

Er kan maar 1 kleur inkt te gelijk in de printer maar je kan vrij makkelijk de stickers terugrollen en opnieuw invoeren en dan opnieuw printen met een nieuwe kleur. De machine is te gebruiken in combinatie met Silhouette studio. Enige handigheid met dit programma is wel een vereiste om goed te kunnen werken met deze machine.  Heb je het eenmaal door dan werkt het echt verslavend om je eigen stickers te ontwerpen en uit te printen. 

Met de stickers kunt u dan weer allerlei andere projectjes maken. Traktaties, boekenleggers, cadeautjes of stickers voor je eigen onderneming.  Als u stickers wil gaan printen bestel dan het lint van minimaal 50 mm breed. Voor lint heeft  u meer aan thermisch lint van 30 mm breed. 

Satijnlint in de Happy Moments Stickerprinter en opeens is het een Lintenprinter!::

Naast stickers is het dus ook mogelijk om linten te bedrukken met deze machine.  Heel leuk om linten en stickers bij elkaar te laten passen en daarmee iets unieks te geven. Bij smalle linten raden wij u aan om een satin support mee te bestellen. Hiermee voorkomt u dat uw lint gaat zwabberen in de machine en u daardoor geen mooie rechte afdruk maakt. Het is zo leuk om een cadeau extra mooi te maken met een geprint lint met persoonlijke boodschap. Ook kunt u uw eigen naamlabels maken bijvoorbeeld. Echter moet u er hierbij wel rekening mee houden dat onze gewone inktlinten uitwasbaar zijn. 

Gepersonaliseerd 15 mm rood lint Elan enkelzijdig satijn

Uitgebreide handleiding bij de Happy Moments Stickerprinter:

Het kost tijd om deze Happy Moments Stickerprinter en zijn mogelijkheden te leren kennen. Eenmaal gelukt dan is het helemaal aan uw eigen creativiteit om de leukste projecten te ontwerpen en te realiseren. Naast de machine verkopen wij natuurlijk ook de Thermische linten en de satijnen linten. Natuurlijk kunt u bij onze vrienden uit China allerlei lint bestellen maar dit is niet altijd van de beste kwaliteit en daarmee niet gegarandeerd een mooi eindproduct. Ons satijnlint is van een uitstekende kwaliteit en dikte voor deze machine en wordt ook gebruikt door grote concerns als Lindt en Swarovski.  Ons thermische lint is speciaal voor deze machine geschikt en van zeer goede afdrukkwaliteit. Voor niet veel minder geld zult u allerlei b-kwaliteiten op de kop kunnen tikken bij de bekende leveranciers uit China maar wij raden dit echt af en garanderen niet de geweldige resultaten die wij met de door ons verkochte printlinten wel garanderen.  U krijgt van ons een uitgebreide handleiding geleverd bij de Stickerprinter met alle mogelijkheden in combinatie met Silhouette studio. Silhouette Studio kunt uw downloaden van internet op www.https://www.silhouetteamerica.com/software. Alhoewel ervaring met dit programma fijn zou zijn is het op zich mogelijk om het u zich eigen te maken om te werken met onze Krekel Stickermachine. 

Heeft u echter geen zin in getob met de software  kies dan voor de startkit. U krijgt er een tablet met software bij die op een zeer snelle manier linten print. Deze optie is niet geschikt als u ook stickers wil printen maar vooral in winkels en bedrijven is dit wel de snelste manier om linten gepersonaliseerd te printen. U kunt de startkit gewoon naast uw kassa plaatsen en uw klanten snel bedienen. Mocht u toch ook stickers willen printen kunt u de printer alsnog aan een computer hangen en met de andere software stickers printen. Daarvoor krijgt u de uitgebreide handleiding meegeleverd.

De startkit is een grote uitgave maar zal zich zeker en dwars terugverdienen. Het bied uw klanten de mogelijkheid om hun cadeau's te voorzien van een zeer persoonlijke boodschap. Uiteraard krijgt u garantie op software en hardware. 

 

Sorteer op
Sorteer op
  • Post.nl
  • Webwinkelwijzer
© 2009 - 2021 www.dekrekel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel