Retourneren

Wij besteden veel aandacht aan onze producten en aan de kwaliteit ervan. Mocht u toch niet tevreden zijn met het door u aangeschafte product dan kunt u deze binnen 14 dagen aan ons retour sturen. 

Bij een aankoop via internet heeft u recht op een afkoelingsperiode. In deze periode kunt u uw bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen naar ons retourneren, mits uw bestelling ongebruikt en onbeschadigd is en verpakt in de originele verpakking. Voor speciaal voor u bestelde producten geldt deze regeling niet.
Indien u uw bestelling gaat retourneren, verzoeken wij u ons hiervan vooraf te informeren. Vermeld uw factuurnummer en uw bankrekeningnummer. De verzend- en betalingskosten zijn in dit geval voor rekening van koper. Wij vragen u te allen tijde, voordat u een artikel retourneert of om wilt ruilen, vooraf via e-mail contact met ons op te nemen. Hierin vermeldt u het factuurnummer en de reden waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet.

De artikelen worden niet teruggenomen of geruild indien:

  • U zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • De eventuele originele verpakking ontbreekt.
  • U niet van te voren uw retourzending aanmeldt via e-mail.
  • De artikelen afgeprijsd zijn.

Nadat wij uw aanvraag beoordeeld hebben laten wij u weten of u het artikel kunt retourneren.

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen zullen wij deze inspecteren op eventuele (transport)schade. Als het product in originele & goede staat verkeert dan zullen wij het aankoopbedrag (minus eventuele verzendkosten en betaalkosten die betaald zijn) terugstorten op uw rekening. 

Uiteraard hopen wij dat u te allen tijde blij en tevreden bent met uw aankoop want daar streven wij naar!

Het retourformulier vindt u hier

© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel