Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn voor de website www.dekrekel.com, van cadeaushop de Krekel, onderdeel van Minderjong BV, hierna te noemen Minderjong BV.


Productinformatie:

Alle artikelen die te koop aangeboden worden op deze website zijn nieuw. Indien u fouten ontdekt op de site neemt u dan rustig contact met ons op. Kleuren van de foto`s kunnen soms wat afwijken met de realiteit. Prijzen en tekstfouten op de website zijn onder voorbehoud.

Hoe te betalen:

De betaling dient vooraf voldaan te worden via IDEAL of door vooruitbetaling.

De betalingstermijn

U dient zelf zorg te dragen voor de betaling aan Minderjong BV. De betaling dient te geschieden binnen veertien (14) dagen na orderdatum. Bij overschrijding van de betalingstermijn ontvangt u een betalingsherinnering. Wanneer de betaling dan alsnog niet wordt voldaan heeft Minderjong BV het recht uw order te annuleren en de gereserveerde artikelen voor wederverkoop aan te bieden. Minderjong BV behoudt altijd het recht om IP adressen te controleren en deze bij misbruik te blokkeren. Betaald u via Ideal dan worden de kosten hiervoor doorberekend. Deze bedragen 25 eurocent.

Hoe zit het met de bezorging?

Verzending vindt plaats via betrouwbare verzenders zoals Post.nl of DHLforyou. Wij behouden ons het recht voor om de voor u meest gunstige aanbieder te kiezen. Zij leveren uw order af op het adres dat u opgegeven heeft tijdens het plaatsen van uw bestelling en via de verzendwijze die u hebt opgegeven ten tijde van het plaatsen van uw bestelling via de website. Het wijzigen van een adres of verzendmethode achteraf per e-mail is niet mogelijk. Minderjong BV is niet verantwoordelijk voor vertraging, verlies of schade in of aan de bezorging van het pakket veroorzaakt door een verzender. Extreem breekbare artikelen zoals polystyreen beelden en snowglobes zijn in principe niet geschikt om via de gewone post te verzenden. Ons advies is om deze artikelen zelf af te komen halen. Dit kan na het maken van een telefonische afspraak. Minderjong BV is niet verantwoordelijk voor de omgang met uw gegevens door een verzender/

Wat zijn de kosten van bezorging?

Wij houden de tarieven van onze verzenders aan. Indien mogelijk kiezen wij voor brievenbuspost. Voor een pakket binnen Nederland (tot max. 10 kg) kunnen wij een klein gedeelte van de kosten voor onze rekening nemen en berekenen wij € 5,95. Voor overige tarieven verwijs ik u naar Post.nl. Als uw pakket niet door de brievenbus past dan berekenen wij de pakketkosten ongeacht het gewicht. Als uw bestelling wel door de brievenbus past dan houden wij de tabel van post.nl aan voor frankering van brievenbuspost. Als u kiest voor verzending van brievenbuspost zijn de risico`s van het kwijtraken voor uw eigen rekening. U kunt ook kiezen voor de iets duurdere optie van brievenbuspakket. Dan heeft u de mogelijkheid tot Track and Trace. Wij versturen de code van de Track-and-Tracezending niet automatisch, maar alleen op verzoek. Deze mogelijkheid is alleen voor pakketten die inclusief verpakking door de brievenbus passen. De kosten zijn hoger maar uw pakket komt wel aan.

Voorraad:

De voorraadgegevens van de artikelen op deze site proberen wij zoveel mogelijk up to date te houden. Dit lukt soms niet altijd, soms moeten wij producten voor u bestellen. Deze worden dan zo spoedig mogelijk nageleverd. Dit is geen reden voor annulering.

Levering & Leveringstermijn:

Bij ontvangst van uw betaling wordt uw order met direct leverbare artikelen binnen tien (10) werkdagen verzonden. Artikelen die niet uit eigen voorraad worden geleverd waar dus een leveringstermijn op zit worden na ontvangst van betaling speciaal voor u besteld. De door Minderjong BV gegeven levertijden zijn slechts indicatief en gaan pas in zodra de betaling door ons ontvangen is. Overschrijding van deze aangegeven leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Indien Minderjong BV in gebreke blijft om de artikelen met een levertijd na zestig (60) werkdagen na geschatte leveringstermijn (muv oa vakantieperiodes ) te leveren bent u in dat geval wel gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. In dat geval krijgt u de volledige betaling terug.

Aflevering & Aansprakelijkheid:

Wij controleren alle breekbare goederen voor verzending. Extreem breekbare artikelen zijn in principe niet geschikt om via de gewone post te verzenden. Ons advies is om deze artikelen zelf af te komen halen (na telefonische afspraak). Indien u er toch voor kiest om breekbare goederen per post te laten bezorgen is dit geheel op eigen risico. U heeft de verplichting om direct bij aflevering te onderzoeken of de producten aan uw wensen voldoen. Indien er visuele schade wordt geconstateerd dient u direct Post.nl hiervan op de hoogte te stellen, zij zullen met u een schadeclaim overleggen. Schadeclaims bij schade of verlies is enkel mogelijk via Post.nl Schade of verlies verhalen is uitsluitend mogelijk op pakketten die verzekerd verzonden zijn naar een adres binnen Nederland. U dient bij schade die niet direct zichtbaar is of bij ontvangst van een verkeerd artikel contact met ons op te nemen per e-mail. Indien is aangetoond dat het des betreffende product defect of onjuist is en daarmee niet aan de overeenkomst beantwoord, heeft Minderjong BV de keuze het desbetreffende product te vervangen door een ander exemplaar dan wel de waarde van het desbetreffende product te restitueren in waardebonnen. Wanneer de schade is ontstaan door eigen toedoen zal Minderjong BV niet tot vergoeden overgaan.


Ruilen en/of retournering van artikelen:

Wanneer u wilt ruilen kan dit binnen veertien (14) dagen na aflevering. U dient het product dat u niet wenst te houden binnen deze termijn retour te zenden aan: Minderjong BV , Schoener 18, 2951 JC Alblasserdam. Zulks is slechts mogelijk na contact met ons te hebben opgenomen via krekel31@gmail.com. Retourzendingen worden enkel geaccepteerd indien de verpakking van het product en het product zelf onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt is. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor de klant. Sluit in het pakket een brief bij met uw ordernummer. U krijgt nadat wij uw pakket in goede orde in ons magazijn ontvangen hebben uw geld teruggestort op uw rekening met aftrek van verzendkosten. Het ruilen van gepersonaliseerde en/of speciaal voor u bestelde artikelen is niet mogelijk.

Terugbetaling:

Indien een artikel niet leverbaar is en wij het ook niet kunnen nabestellen binnen de gestelde termijn dan zullen wij u het bedrag terugbetalen.

Privacy:

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de correcte afhandeling van de bestelling en worden nimmer aan derden verstrekt.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel