Nieuwsbrief

  Cadeaushop de Krekel (onderdeel van Minderjong B.V.)

Goededag, 

Deze keer wil ik u vertellen over onze linten- en stickerprinter. Met deze stickerprinter kunt u satijnlint bedrukken maar ook stickers bedrukken. Deze Stickeprinter  die stickers bedrukt d.m.v. thermische inkt is zo ingesteld dat hij de ruimtes tussen de stickers ziet. Hierdoor start hij altijd aan het begin van de sticker. 

Er kan maar 1 kleur inkt te gelijk in de printer maar je kan vrij makkelijk de stickers terugrollen en opnieuw invoeren en dan opnieuw printen met een nieuwe kleur. De machine is te gebruiken in combinatie met Silhouette studio. Enige handigheid met dit programma is wel een vereiste om goed te kunnen werken met deze machine.  Heb je het eenmaal door dan werkt het echt verslavend om je eigen stickers te ontwerpen en uit te printen.

 

Met de stickers kunt u dan weer allerlei andere projectjes maken. Traktaties,boekenleggers, cadeautjes of stickers voor je eigen onderneming.  Als u stickers wil gaan printen bestel dan het inktlint van minimaal 50 mm breed. Voor lint hangt het af hoe breed u wilt printen. Bij de inklinten vind u uitleg voor welke breedte satijnlint deze geschikt zijn.

  

Naast stickers is het dus ook mogelijk om linten te bedrukken met deze machine.  Heel leuk om linten en stickers bij elkaar te laten passen en daarmee iets unieks te geven. 

  Het kost tijd om deze printer en zijn mogelijkheden te leren kennen. Eenmaal gelukt dan is het helemaal aan uw eigen creativiteit om de leukste projecten te ontwerpen en te realiseren. Naast de machine verkopen wij natuurlijk ook de Thermische linten en de satijnen linten. Natuurlijk kunt u bij onze vrienden uit China allerlei lint bestellen maar dit is niet altijd van de beste kwaliteit en daarmee niet gegarandeerd een mooi eindproduct. Ons satijnlint is van een uitstekende kwaliteit en dikte voor deze machine en wordt ook gebruikt door grote concerns als Lindt en Swarovski.  Ons thermische lint is speciaal voor deze machine geschikt en van zeer goede afdrukkwaliteit. Ook het satijnlint wat wij verkopen is van zeer goede kwaliteit en er zal geen gaaseffect in komen zoals bij goedkope linten wel gebeurd. De printer is er met en zonder cutter. Met cutter wil alleen zeggen dat hij lint tot 40mm breed automatisch afsnijdt na het printen.

 

Alle linten en satijnlinten en de printers vindt u hier: hhttps://www.dekrekel.com/c-4782408/de-stickerprinter-en-lintenprinter-en-toebehoren/

Verder hebben wij echt heel veel nieuwe poëzieplaatjes in de webshop staan.  Er zijn 189 verschillende vellen. Er zitten heel unieke bij dus zeker voor de verzamelaars : Sla uw slag!

 

En dan natuurlijk voegen wij elke dag nieuwe cadeauartikelen toe uit de prachtige collectie van onze leverancier Rawa geschenken. Heeft u de prachtige Willow Tree Collectie gezien. Mooie beeldjes die ook heel mooi te combineren zijn om uw familie weer te geven.

Bijvoorbeeld:

 

     
Afbeelding3.png  = 


 

Natuurlijk zijn er nog veel meer beeldjes, voor ieder wat wils. Gaat u eens rondsnuffelen in onze webshop.

 

Dit was hem weer voor deze keer.

Tot de volgende keer.

   

Wilma en Jeanet

 

  • Post.nl
  • Webwinkelwijzer

Gastenboek

  • 05-03-2019 - Bij de Krekel heb ik de juiste poezieplaatjes gevonden en...  lees meer
  • 03-11-2018 - Hartelijk dank voor jullie perfecte afhandeling van onze order. Prachtig...  lees meer
  • 08-08-2018 - Bedankt voor het snelle toesturen van ons bestelde artikel. lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2020 www.dekrekel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel