Nieuwsbrief

 
image_email_header.jpg?t=1605013815

 

 

November 2020,

 

Zie ginds komt de stoomboot......

Beste Lezer,

De Sint komt bijna weer aan in het land en daarom is het weer tijd voor onze nieuwsbrief.

Natuurlijk kunnen wij Sint zeker helpen aan veel cadeautjes. Keus genoeg immers.

Een heel leuk product is de Sticker- en Lintenprinter. U kunt daarmee uw eigen (sluit-)stickers printen maar ook linten om uw tractaties of cadeautjes helemaal geweldig te maken. Inmiddels bieden wij sinds kort ook het complete startpakket aan met tablet.

Met deze printer kunt uw linten in diverse kleuren en/of maten printen voor elke gelegenheid. 

 

Het product wat wij het meest verkopen zijn de poëziealbums en de bijbehorende poëzieplaatjes. Wij speuren regelmatig in het buitenland naar nieuwe leveranciers en hebben onlangs een nieuwe leverancier gevonden dus we hebben weer heel veel nieuwe afbeeldingen erbij. Hieronder ziet u al enkele voorbeelden maar echt er zijn er nog veel meer.

Wat wij ook een heel leuk cadeautje vinden om te geven zijn onze silhouettelichtjes. Heel schattig, niet duur en superveilig want ze worden verlicht met een kaarsje op batterijen. Verkrijgbaar in diverse maten.

De maat van de potjes kunnen wel afwijken want helaas zijn niet alle potjes het hele jaar door verkrijgbaar. Ze worden speciaal voor de koper vervaardigd en kunnen worden voorzien met allerlei verschillende silhouetten naar keus. De voorbeelden die u hier ziet zijn met de elfjes maar u kunt ook kiezen voor Sint, Poezen, Paarden en nog veel meer.Echt een aanrader deze lampjes.

Heeft u liever een echte kaars? Ook deze zijn te voorzien van foto's en of afbeeldingen en kunnen wij leveren. Onze fotokaarsen kunnen wij ook in grotere oplages leveren. Neemt u dan contact met ons op. Vanaf 50 stuks krijgt u van ons een kortingscode zodat ze net nog wat voordeliger zijn ook al zijn ze ook nu al helemaal niet duur.  De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bij voorkeur wit want dan komen uw foto's het beste uit. 

 

Heeft u de portemonnees van Eef & Claire al gezien. We hebben een beperkte voorraad. OP=OP maar ze zijn echt wel heel leuk: 

 

 

We hebben echt heel veel meer. Een goed lopend product zijn de Willow Tree beeldjes en de beroepenbeeldjes. De laatste zijn heel grappig maar de Willow Tree beeldjes zijn gewoon ontroerend mooi. Echt het ultieme cadeau.De Willow Tree beeldjes zijn los al heel mooi maar het leuke is dat je tableaus kan die uit verschillende beeldjes bestaan waarmee je bijvoorbeeld jouw familie of een situatie kan uitbeelden. Een prachtig persoonlijk cadeau. 

 

 

.

Ook speelgoed, vriendenboekjes, geëtste glazen, unieke wijnglazen en nog heel veel meer. U vindt het allemaal bij ons in de webshop. Dat was het voor vandaag. Tot de volgende keer!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wilma en Jeanet

  • Post.nl
  • Webwinkelwijzer
© 2009 - 2021 www.dekrekel.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel