FAQ

Mag ik een product retourneren?

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via krekel31@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 Uitzonderingen retourneren

 

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 g. Speciaal voor u bestelde producten zoals de producten die rechtstreeks van onze leverancier naar onze klanten gaan.

 

 Onze gegevens:

 

Cadeaushop de Krekel

Schoener 18

2951 JC  Alblasserdam

e-mail krekel31@gmail.com

tel. 0612593388

Binnen welke termijn leveren jullie?

De meeste producten hebben wij op voorraad en gaan binnen 1 of 2 dagen hier de deur uit. Een enkele keer gebeurt het wel eens dat wij een product moeten bestellen bij een van onze leveranciers. In dat geval hebben wij volgens onze Algemene voorwaarden maximaal 2 weken de tijd om het product te leveren. Lukt het niet binnen die tijd dan zullen wij in overleg met u de order laten staan of annuleren. In dat laatste geval krijgt u uiteraard u geld terug.

 

Kan ik mijn product laten inpakken?

U kunt u bestelling laten inpakken als cadeau. Selecteert u dan de cadeauverpakking. Die leveren wij gratis in combinatie met een bestelling voor een ander product. Het is dus niet mogelijk om alleen een stukje cadeaupapier gratis te bestellen.

 

 

© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel