Geëtste glazen

Of het nou een theeglas met naam is of bedankt juf/meester of een bierglas met naam voor je zwager wij kunnen het leveren.

Diverse glazen met naam en/of afbeelding naar keuze.

Stuur ons je ontwerp of vul het tekstvak in en wij maken er iets moois van.. 

Om deze geëtste glazen er helemaal perfect uit te laten zien adviseren wij u om de tekst niet te lang en vooral het lettertype niet te klein te maken. En hou er ook rekening mee dat om een glas te etsen de totale tekst niet langer dan 6-8 cm mag zijn.(afhankelijk van de grootte van het glas. Op een theeglas past een iets langere tekst dan op een wijnglas bijvoorbeeld.

Geëtste glazen zijn een heel leuk en vooral uniek cadeau wat leuk is om te geven maar ook om te krijgen. Geëtste glazen kunnen gebruikt worden en gewoon in de vaatwasser worden gedaan zonder dat de afbeelding aangetast wordt.

En geëtste glazen leveren geen gevaar op voor voedselveiligheid. 

Sorteer op
 • Geëtst theeglas
  Geëtst theeglas

  Theeglas met tekst naar keuze. Leuk als cadeautje voor een verjaardag of een bedankje voor de juf en meester, de hier getoonde glazen zijn een voorbeeld, het geleverde model kan afwijken. Levertijd 3 tot 4 dagen ivm handwerk. Let…

  € 6,95
 • Geëtst bierglas
  Geëtst bierglas

  Leuk cadeau voor een verjaardag, Sint of Kerst . Voorzien van naam of tekst. Tegen een kleine meerprijs kunt u een sierrandje laten aanbrengen op de rand van het glas. U kunt aangeven of u een glas met of zonder voet wenst.

  € 6,95
 • Geëtst wijnglas
  Geëtst wijnglas

  Wijnglas voorzien van een naam of tekst. Tegen een kleine meerprijs kunt u een sierrandje laten aanbrengen op de rand van het glas.

  € 6,95
© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel