Poeziealbums

Het Poëziealbum (of Poesiealbum of Poeziealbum, het maakt helemaal niet uit welke naam je eraan geeft), wie heeft niet een goede herinnering aan haar poëziealbum met al die leuke versjes en waar opa en oma nog in staan. Het poëziealbum is bezig aan een comeback.  Vriendenboekjes vinden de meeste meisjes na hun achtste toch echt te kinderachtig en dan is een poëziealbum een heel leuk alternatief. Wij verkopen trouwens voor een klein bedrag vellen met versjes voor in het poëziealbum zodat u iets heeft om in het album te schrijven. Wie kent niet het aloude versje: Rozen verwelken, Schepen vergaan maar onze vriendschap blijft altijd bestaan. Of: Ik lag op mijn kussen en sliep, toen kwam er een engel die riep …. je moet ontwaken om voor … een versje te maken. (vul de namen in op de stippellijntjes) Enz. enz. Een poëziealbum is een waardevol boekje dat nooit verveelt en wat later kostbare herinneringen oproept. Gun uw dochter of kleindochter ook dit plezier. En om het helemaal af te maken hebben wij ook nog heel leuke poëzieplaatjes. Net als vroeger kan het poëziealbum aan vrienden of familie gegeven worden om een versje in te schrijven.  En dan natuurlijk een van onze leuke plaatjes daarbij. Die poëzieplaatjes kunnen trouwens ook heel goed gebruikt worden om mee te hobbyen zoals scrapbooken of kaarten maken.

Ook wij hebben onze poëziealbums van vroeger nog. Niets leuker dan het na een tijd weer eens in te kijken en de namen te zien van vriendinnen van vroeger of het versje te lezen wat onze opa’s en oma’s speciaal voor ons hebben geschreven in ons poëziealbum. Ik kan nog dat gevoel oproepen dat je met je nieuwe poëziealbum naar school ging om het te laten zien aan je klasgenootjes. Al die mooie witte bladzijden die overigens al snel gevuld werden met gedichtjes en poëzieplaatjes. Die plaatjes maakte het natuurlijk helemaal af. Je voelde je toch ook heel speciaal als je in het poëziealbum van een vriendinnetje mocht schrijven.

Ja het poëziealbum is heel speciaal en zal dat ook altijd blijven. Gun uw dochter of kleindochter dit gevoel en geef haar zo’n leuk poëziealbum uit onze collectie.

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 17 resultaten
  • 1
  • 2
© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel