FAQ

1) Waarom gepersonaliseerde cadeau's?

Een cadeau met net dat beetje extra moeite of speciaal voor de ontvanger gemaakt, wie wil dat nu niet. Wij kunnen diverse artikelen voorzien van net dat beetje meer aandacht. Een naam of monogram op een artikel maakt het zoveel specialer. 

2) Wat is een gepersonaliseerd cadeau?

Een gepersonaliseerd cadeau is een cadeautje wat voorzien is van een naam, een speciale afbeelding of foto van een herinnering. Wij kunnen deze aanbrengen op kaarsen, mokken, t-shirts, rompertjes en nog veel meer. Het maakt uw cadeau net wat specialer.

3) Wat zijn de beste gepersonaliseerde cadeau's?

Alhoewel een mok natuurlijk leuk is vind ik een rompertje met de (gedeeltelijke?) afbeelding van het geboortekaartje of een geboortestoeltje altijd heel leuk om te geven.  Ook onze kaarsen met afbeelding zijn altijd heel speciaal voor zowel gever als ontvanger. Deze worden vaak gegeven als herinnering aan een bepaalde gebeurtenis of persoon.

4) Wat kunnen jullie allemaal personaliseren?

Kaarsen, geboortestoeltjes, rompertjes en shirts, mokken en nog veel meer. Sinds korte tijd beschikken wij over een speciale printer waarmee we heel veel artikelen kunnen bedrukken. Mist u iets, vraagt u het dan gerust. Wellicht kunnen wij het dan inkopen en bewerken.

5) Waarom zijn jullie portokosten zo hoog? 

Helaas hebben wij (nog?) geen hoge volumes om te verzenden dus wij zitten vast aan de "normale" tarieven van Postnl. of DHL en krijgen geen volumekorting. Wij nemen een gedeelte voor onze eigen rekening en proberen zoveel mogelijk als brievenpost te versturen. Maar dat kan uiteraard niet met zaken die niet door de brievenbus passen. Onze marges zijn helaas ook niet dusdanig dat wij de portokosten helemaal kunnen verlagen. Maar zodra wij korting krijgen zullen wij deze zeker ook in uw voordeel uit laten vallen. 

Heeft u een andere vraag vult u dan in op het formulier of email naar krekel31@gmail.com. Ook mag u ons via whatsapp benaderen. De telefoonnummers vind u in de footer van onze website.  Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

 

 

© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel