Bedrukte kaars geboortekaartje groot

Artikel 2 van 8
€ 9,99 (inclusief btw)

Bedrukte kaars met bedrukking van het geboortekaartje.  Deze bedrukte kaars is ongeveer 20 cm hoog. U stuurt ons de scan van het geboortekaartje toe op krekel31@gmail.com of u levert het originele kaartje bij ons in en dan scannen wij het kaartje voor u. U kunt eventueel extra tekst toevoegen die wij leuk verwerken in de afbeelding. (bijvoorbeeld een groet of de geboortedatum of wat u maar wilt).

De uiteindelijke afbeelding zullen wij naar u mailen ter goedkeuring. Als u akkoord bent met de afbeelding zorgen wij er voor dat het op de kaars wordt geplaatst. Houdt u rekening met een productietijd van ongeveer 3 dagen. Als het erg druk is in ons atelier dan zal de wachttijd misschien iets langer worden maar over het algemeen zult u de kaars binnen 3 tot 4 dagen in huis hebben. 

Een leuk en origineel kraamcadeautje.

Bestelt u de bedrukte kaars hier en stuur ons de afbeelding per e-mail toe. (krekel31@gmail.com). Wij gaan de afbeelding bezien en evt. bewerken (teksten plaatsen indien nodig, verkleinen of vergroten) en sturen u het eindresultaat toe ter controle. Wilt u alleen een foto plaatsen zonder tekst e.d. dan zorgen wij er in samenwerking met ons atelier ervoor dat de kaars gemaakt wordt en die sturen wij u dan zo spoedig mogelijk toe. Let op: de tekst moet goed leesbaar en scanbaar zijn en ook niet te licht. Anders moeten wij de tekst zelf overtypen en kunnen er afwijkingen ontstaan in lettertype en./of afbeeldingen als klok, weegschaal en meetlint.

 

Deze bedrukte kaarsen zijn handwerk, kleine oneffenheden en/of afwijkingen kunnen voorkomen, uiteraard doen wij er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Wij nemen nog uitsluiten kaartjes aan met hoog contrast. Dus donkere letters op een lichtere ondergrond. Dus geen roestbruin of roze met lichte letters, dit krijgen wij niet leesbaar op de kaars. Ook kunnen we maar maximaal twee zijden van een geboortekaartje op de kaars zetten. Meer is niet mogelijk. Welke zijden mag u uiteraard zelf kiezen.  

*de kaars op deze afbeelding is 15 cm groot, kijkt u voor de grootte van de grote kaars op de afbeelding van de fotokaars.

© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel