Naamblokken

Op zoek naar gepersonaliseerde decoratie? Deze houten blokken zijn perfect. Je kunt je eigen bedrukking kiezen en zo maak je zelf decoratie voor elke gelegenheid. Denk aan naamblokken, mijlpaalblokken, letterblokken en aftelblokken. Houten letterblokjes zijn bijvoorbeeld heel leuk om te geven als je op kraamvisite gaat, maar ook om de nieuwe kamer van je kind op te leuken.

De blokken zijn van hoge kwaliteit, fraai afgewerkt en van beukenhout.. De blokken worden met vinyl geplakt. Let op dat met vinyl beplakte blokken niet geschikt zijn als speelgoed voor kinderen jonger dan drie jaar. Als decoratie zijn deze blokken altijd geschikt.

Ga direct aan de slag met customizen en maak je eigen ontwerp.

Let op: de prijs is per blok. We plaatsen 1 letter per blok. Voor een naam heb je dus meerdere blokken nodig. Controleer of je alle letters in je winkelwagentje hebt..

Specificatie::

Materiaal : Beukenhout

Sorteer op
  • Naamblokken
    Naamblokken

    Op zoek naar gepersonaliseerde decoratie? Deze houten blokken zijn perfect. Je kunt je eigen bedrukking kiezen en zo maak je zelf decoratie voor elke gelegenheid. Denk aan naamblokken, mijlpaalblokken, letterblokken en…

    € 2,95
© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel