Bedrukte kaars foto medium

Artikel 3 van 8
€ 7,99 (inclusief btw)

Bedrukte kaars met foto, kan elke foto zijn die u maar wilt. U stuurt ons een scan toe van de afbeelding (hoge resolutie!) en eventueel nog extra tekst die u op de bedrukte kaars wilt hebben. Wij verwerken dit voor u in een afbeelding en zullen deze ter goedkeuring aan u voorleggen. Bent u akkoord dan gaat de afbeelding naar ons atelier en wordt verwerkt op de kaars.  Elke foto is mogelijk zolang hij niet te klein is en voldoende pixels bevat. Uiteraard kunt u ook de origenele foto bij ons inleveren en dan zullen wij deze scannen en verder verwerken. Na het scannen krijgt u deze weer terug. Een leuk idee is bijvoorbeeld ook een foto van uw (klein)kind (of nichtje/neefje)  voorzien van zijn of haar naam en de geboortedatum.

Let op: Afbeeldingen die u van google afbeeldingen of elders op het internet kopieert en plakt bevatten over het algemeen een te lage resolutie Het beeld wordt dan erg korrelig. Bovendien zijn veel van deze afbeeldingen beschermd met auteursrecht. U kunt het proberen maar u bent dan zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.  

De kaarsen zijn wit, om technische redenen is het niet mogelijk om dit op een andere kleur kaarsen te verwerken.

De medium kaars is ongeveer 15 cm hoog.

Bestelt u de kaars hier en stuur ons de afbeelding per e-mail toe. (krekel31@gmail.com). Wij gaan de afbeelding bezien en evt. bewerken (teksten plaatsen indien nodig, verkleinen of vergroten) en sturen u het eindresultaat toe ter controle. Wilt u alleen een foto plaatsen zonder tekst e.d. dan zorgen wij er in samenwerking met ons atelier ervoor dat de kaars gemaakt wordt en die sturen wij u dan zo spoedig mogelijk toe.

 

Deze bedrukte kaarsen zijn handwerk, kleine oneffenheden en/of afwijkingen kunnen voorkomen, uiteraard doen wij er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

 

 

© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel