Bedrukte kaars met eigen opdruk afbeelding of tekst 7x19 cm

Artikel 5 van 8
€ 9,99 (inclusief btw)

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of een cadeau bij een jubileum of bijvoorbeeld de opening van een zaak? Onze bedrukte kaarsen met uw eigen ontwerp, foto of tekst zijn echt zo leuk om te geven. Hoe leuk is het om mensen die net hun eigen zaak starten en een nieuw avontuur starten een kaars te geven met het nieuwe logo van hun zaak. Of om een dierbare vriendin een kaars te geven met een tekst speciaal voor haar geselecteerd? Of voor een nieuwe moeder of oma een kaars met foto van de dierbare kleine of het geboortekaartje. 

Deze bedrukte kaarsen zijn rustieke kaarsen  in lichte kleuren waar een tekst op is gemaakt voor veel verschillende gelegenheden. De bedrukte kaars kan uiteraard gewoon aangestoken worden, laat de bedrukte kaars niet onbeheerd branden. Neem zorgvuldigheid in ogenschouw. 

Mail naar krekel31@gmail.com je eigen tekst, afbeelding of foto en in overleg wordt besproken hoe het uitgevoerd gaat worden.  Geef ook aan welke kleur de voorkeur heeft (creme, lichtroze,wit, lichtbeige, lichtblauw,lichtgroen). We proberen hier aan te voldoen. Lukt het niet om een kleur in te kopen dan wordt het wit. Houd u er rekening mee dat je altijd randjes ziet bij de keuze voor een andere kleur dan wit.en dat bij een foto een andere kleur dan wit of roomwit een lichte verkleuring oplevert door de gekleurde ondergrond. 

De levertijd bedraagt in het algemeen ongeveer 2-4 dagen.

De genoemde prijs is incl. uw tekst en/of afbeelding. 

Wij zullen de aangeleverde afbeelding qua formaat aanpassen zodat hij goed past op de bedrukte kaars.

Deze bedrukte kaarsen zijn handwerk, kleine oneffenheden en/of afwijkingen kunnen voorkomen, uiteraard doen wij er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

 

© 2009 - 2024 Cadeaushop de Krekel-voor gepersonaliseerde cadeau’s en poëziealbums en plaatjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel